Taloudellista tukea harrastukseen

Pieksämäen kaupunki ja kuusi paikkakunnan urheiluseuraa ovat saaneet 10 000 euroa hanketukea vähävaraisten perheiden lasten urheiluharrastusten mahdollistamiseksi.

Avustus on tarkoitettu 7–15 -vuotiaiden lasten ja nuorten urheiluseuratoimintaan. Pelaajan perhe hakee tukea seuralta ja seura saa avustuksen kaupungilta. Tukea voi hakea tavanomaiseen seuratoimintaan ja viikoittaiseen ja ohjattuun liikuntaharrastustoimintaan mm. jäsen- ja kausimaksujen vapautukseen. Avustus on tarkoitettu perheille, joilla on haasteita rahoittaa lasten liikuntaharrastuksia. Tarve voi johtua työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta, yksinhuoltajuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavasta syystä.
Hakuaika on 1.2. – 31.10.2020. Pisabassa avustusta voi hakea joukkueenjohtajan tai valmentajan kanssa yhdessä tai hakemuksen voi osoittaa suoraan seuran puheenjohtajalle Auri Salorannalle auri.saloranta@gmail.com. Hakemusta käsitelee vain seuran puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Hakemus hävitetään lakisääteisen ajan kuluessa. Myönteisellä päätöksellä pelaaja saa vapaan harrastusoikeuden, avustusta ei makseta perheelle suoraan.

Lisätietoja pj Auri Saloranta p.0445031935