Koronatilanteen vaikutukset Pisabassa

Koronaepidemian johdosta Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän alueen alueellisen tartuntatautien torjunnan ja varautumisen yhteistyöryhmä tulkitsee (1.12.2020) alueen siirtyneen koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen. Muutoksen johdosta työryhmä antaa suositukset alueen kunnille.

Ennakoivia toimia täytyy tehdä ajoissa, etteivät alueen tapausmäärät nousisi hallitsemattomasti ennen juhlakautta. Rajoituksia voidaan nopeastikin tiukentaa kuntakohtaisesti. Pieksämäen kaupunki tarkentaa ohjeitaan loppuviikosta.

Suositusten perusteella Pisaban hallitus päätti tiistai-iltana, että joukkueet siirtyvät omatoimiharjoitteluun 21.12.2020 asti. Valmentajat ohjeistavat ja seuraavat harjoitusten toteutumista. Haastavassa tilanteessa haluamme kuitenkin turvata lasten ja nuorten liikunnallisuuden sekä yhteisen tekemisen vähentyessä haluamme varmistaa, että kaikki pysyvät mukana. Lasten ja nuorten joukkueiden aikuiset pitävät aktiivisesti yhteyttä pelaajiin ja heidän vanhempiinsa.

Tilanteet vaihtelevat ja eri instanssien antamat ohjeistukset vaativat nopeita toimenpiteitä. Lähtökohtamme on toimia terveysturvallisuus edellä. Tiedotamme muutoksista seuran kanavilla. Huolehditaan itsestämme ja toisistamme.

Lisätietoja puheenjohtaja Auri Saloranta p. 0445031935

https://www.pieksamaki.fi/essote-alueen-ohjeistus-koronapandemian-kiihtymisvaiheessa-ajalle-2-12-21-12-2020/