Hae salibandyakatemiaan!

Etelä-Savon Urheiluakatemiavalmennus Pieksämäellä lukuvuonna 2021-2022

Urheiluvalmennuksen tavoitteet ja toteutus

Tavoitteena on sovittaa yhteen kilpaurheilua harrastavien nuorten opiskelu ja kilpaurheilun harrastaminen

Urheiluvalmennus toteutetaan yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen ja Etelä-Savon Urheiluakatemian kanssa

Valmennus

Akatemiavalmentajan johdolla tapahtuva valmennus 1-2 kertaa viikossa, riippuen lajista. Harjoitusten ajankohdat määräytyvät seurojen resurssien ja tilojen käytön mukaisesti. Valmennusta on alustavasti tarkoitus järjestää Jääkiekossa, Lentopallossa sekä Salibandyssä. Valmennusryhmien järjestäminen mahdollistuu, mikäli ryhmiin osallistuu riittävästi urheilijoita. Pisabassa valmennuksesta vastaa Teemu Laukkanen.

Lisätoiminnot

Etelä-Savon Urheiluakatemian toteuttamat ominaisuustestit kaksi kertaa lukuvuoden aikana

Testeinä on Kasva Urheilijaksi testistä, Sisupunnerrus, Sisuvatsa, 2 kg kuntopallon heitto alakautta, 20 m nopeus paikaltaan sekä piip juoksu.  https://www.kasvaurheilijaksi.fi/ominaisuustesti

Urheilijoiden tulokset arvioidaan käyttämällä vertailupohjana Tanhuvaaran urheiluopiston testituloksia, vertailupohjana on useita tuhansia testejä. Tulokset skaalautuvat sukupuolen ja iän mukaisesti. Testiin valmistautumista suositellaan.

Uimahallin käyttöoikeus veloituksetta Akatemiaurheilijoille. Uimahallin vastaanottoon toimitetaan urheilijoiden lista ja ilmoittautumalla nimellä vastaanotossa on oikeutettu veloituksettomaan käyntiin.

Hakeminen urheiluvalmennukseen

hakeminen akatemiavalmennukseen tapahtuu viimeistään 31.5.2021 mennessä sähköisellä lomakkeella  

https://etelasavonurheiluakatemia.fi/hakeminen/

Akatemiaurheilijoilta edellytetään sitoutumista ja tavoitteellisuutta urheilussa sekä opiskelun ja koulun suorittamista hyvin. Mikäli Akatemiaharjoittelun ajankohtana on opiskelujärjestyksen mukaisia tunteja, oppilas on velvollinen sitoutumaan annettuihin opiskelu- ja koulutehtäviin ja suorittamaan ne sovitusti.

Maksut

Urheiluvalmennukseen osallistuvalta peritään vuosittain akatemiapassimaksu. Valmennusmaksun suuruus lukuvuotta 2021-2022 koskien on 180€/urheilija, mikäli järjestettyä harjoittelua on kaksi kertaa viikossa ja 90€/lukuvuosi mikäli harjoittelua on kerran viikossa. Maksu laskutetaan syyslukukaudella ja kevätlukukaudella erillisesti, ½ lukuvuosimaksusta kerrallaan.

YHTEYDENOTOT

Etelä-Savon Urheiluakatemia

koordinaattori

Kimmo liukkonen

kimmo.liukkonen@esliikunta.fi

p. 044 3410055