RUNKOSARJAN LOPPUSUORA AUKEAA – KUOPIOON HUUTOSAKKIA

Edarilla neljä matsia jäljellä, se olisi loppukirin paikka. Tällä hetkellä joukkueen sarjasijoitus on 4. Takana on tuoreimpana niukka, mutta todella tärkeä voitto vieraspelissä LeBa KCK:ta vastaan jatkoajalla 6-7. Otteissa on edelleen parantamisen varaa. Suoritusten taso ailahtelee pelin sisällä vielä liikaa. Mutta, onneksi aikaa kehittämiseen on vielä.
Joukkueen sisäistä pistepörssiä hallitsee kolmikko Tarvainen-Taskinen-Rytkönen. Kakkosketjun Veli-Pekka Penttisen herääminen pisteputkeen lupailee loppukaudeksi lisää tulivoimaa.
Jäljellä olevissa peleissä joukkue matkaa Kuopioon kahdesti. Ensin tulevana maanantaina (12.2.) SB Welhot Akatemia Kuopiohallissa. Vajaa pari viikkoa tästä, 23.2., tie vie viime kauden playoffs-vastustaja VehVen vieraaksi Pohjantien Koululle.
Lohkon kakkospaikka on edelleen tähtäimessä. Tällä välttäisi varmuudella lohkon kärkijoukkue LeBa SB:n kohtaamisen pudotuspelien avauskierroksella. Omien tuki on joukkueelle tähän taistoon todella tärkeää. Viime kauden pudotuspelien huutomyrskyllä myös jäljellä olevissa runkosarjan vieraspeleissä vastustaja yllättyisi varmasti täysin. Kasailkaa pikku porukoita ja lähtekää lähiseutumatkalle kalakukkokaupunkiin.

Seuraa loppukaudesta heitä:
#1 Sami Timonen
#71 Aatu Nenonen
Maalivahteihin Pisaba ei kaadu. Kuka tahansa on kauden aikana tolppien välissä ollut, tekeminen on ollut takuuvarmaa. Sen varaan on ollut muun joukkueen helppo nojata.

Samin kommentteja:
Omat mietteet menneestä kaudesta?
– Mitä omaan peliin tulee, niin kehitystä on tapahtunut mutta parannettavaa on myös paljon. Joukkueena ollaan pelattu hyvä kausi tähän asti, muutamissa peleissä olisi pitänyt pystyä parempaan. Johtoasemassa pelaaminen on ollut haastavaa tällä hetkellä, mutta kevättalveen lähdetään hyvällä mielellä.

Terveiset yleisölle?
– Maanantaina Welhot Akatemia-kaatoon Kuopiossa. Toivottavasti fanit pääsee paikalle kannustamaan. Tiukkaa vääntöä tiedossa.

Aatun ajatuksia:
Omat mietteet menneestä kaudesta?
– Omalta osalta kausi on sujunu hyvin ja siitä saan kiittää loistavia joukkuetovereita. Samikin on tolppien välissä esittänyt hyviä suorituksia, mikä on nostanut välillemme kilpailutilanteen peliajasta. Tämä on vaan kaikille positiivista.

Millä mielin kevättalveen?
– Kevään pelit tuo mukanaan oman pienen jännityksen. Nyt pitää suoriutua 100% joka pelissä, jotta selviydytään playoffseihin. Nauttimaan lähdetään jokaiseen peliin.

Terveiset yleisölle?
– Kiitokset loistavalle kotiyleisölle mahtavasta kannustuksesta. Teistä koko joukkue on ammentanut voimaa. Nyt teitä todellakin tarvitaan, jotta kevään pelit jatkuisivat mahdollisimman pitkälle!