Rajoitukset lievenevät Pisabassa

Essoten alueella koronatilanne on parantunut ja alue siirtyy pandemian perusvaiheeseen. Pieksämäen liikuntapaikkojen osalta tämä tarkoittaa rajoitusten purkamista liikuntapaikoilla. Uudet, lievemmät rajoitukset astuvat voimaan perjantaina 23.4.2021 ja ne ovat voimassa 22.5.2021 saakka.

Liikuntasalit ja -hallit ovat avoinna kaikille käyttäjäryhmille ilman ikärajausta. Kaikissa sisäliikuntatiloissa on 20 henkilön rajoitus. Rajoitus koskee jokaista tilaa erikseen. Isoimmissa saleissa erillisiä tiloja on mahdollista lohkoa väliverhoilla. Otteluiden ja turnausten järjestäminen on mahdollista. Tapahtumiin ja harjoituksiin ei kuitenkaan oteta yleisöä.

Ulkoliikuntapaikat ovat vapaasti kaikkien käytettävissä.

Pisaban joukkueet aloittavat harjoittelun oman aikataulunsa mukaisesti. Valmentajat tiedottavat joukkueitaan ja antavat toimintaohjeet. Vain D-juniori-ikäiset jatkavat kilpailukauttaan, muut joukkueet ovat jättäytyneet pois sarjoista. Sählykerho (1.-3.lk) jatkuu Harjun koululla keskiviikkoisin. Aikuisten höntsät myös jatkuvat, jos pelaajia riittää.

Muistetaan noudattaa kaikissa tiloissa terveysturvallisuussääntöjä:

-Valmentajat ja huoltajat käyttävät kasvomaskeja aina sisätiloissa.

-Huolehditaan käsi- ja yskimishygieniasta liikuntapaikoilla.

-Harrastusryhmät pysyvät koko ajan samoina.

-Liikuntatiloihin sisääntulo ja poistuminen porrastetaan ryhmien välillä.

-Pidetään turvavälit mahdollisuuksien mukaan ja lajien luonne huomioiden.