Pisaban uutiskirje

Pisaban hallitus kokoontuu vuosittain noin viiden viikon välein, joten kokouksia kertyy 10-12 riippuen, kuinka paljon on päätettäviä asioita. Hallituksen jäsenet ovat aktiivisia ja kekseliäitä seuratoiminnan kehittäjiä. Aktiivinen hallitus mahdollistaa seuran toiminnan. Viimeisimmässä kokouksessa 24.1. päätettiin jälleen erilaisista asioista.

Welhot järjestää lauantaina valtakunnallisen P15-turnauksen Bolalla, joten seura huolehtii, että paikat on tip-top-kunnossa vieraita varten. Seuran sisäisenä haasteena onkin ollut varaston siistinä pitäminen! Huoltajat ja kerhojen vastuuhenkilöt tulevat jatkossa huolehtimaan järjestyksen ylläpitämisestä kiertävän listan mukaan.

Pisaban hallitus järjestää aktiivisille toimihenkilöille ja toimitsijoille virkistyspäivän Partaharjussa 3.2. Ilman vapaaehtoisia tekijöitä toimintaa ja tapahtumia olisi mahdoton järjestää. Heitä on tärkeä muistaa ja kiittää kaikin tavoin arvokkaasta työstä ja ajasta seuran hyväksi.

Ystävänpäivän kunniaksi seura järjestää Pisaba-päivän ti 13.2. klo 17 alkaen Bolalla. Ohjelmassa on erilaisia tehtävärasteja ja Bolan peuhurata. Toimintaa järjestetään ikäryhmittäin, jotta kaikki mahtuvat ja ehtivät toimintaan mukaan. Ilta alkaa klo 17, jolloin 4-9-vuotiaat pääsevät kiertämään rasteja ohjaajien johdolla ja klo 17.45 on 10-12-vuotiaiden vuoro. Tarjolla myös mehua ja lakuja sekä muuta oheisohjelmaa. Illan päätteeksi klo 18.30 alkaa miesten edustusjoukkueen treenit, joita voi jäädä seuraamaan katsomoon. Tapahtuma on maksuton!

Pisaban puulaaki järjestetään 17.-18.5. Osallistumismaksuksi päätettiin 250€. Välieriin ja finaaliin järjestetään ammattilaistuomarit. Puulaakista ja ilmoittautumisohjeista tiedotetaan lähempänä tarkemmin.