Pisaban uusi hallitus kokoontui

Pisaban vuosikokous valitsi viikko sitten uuden hallituksen. Puheenjohtajana jatkaa Auri Saloranta. Varapuheenjohtajana toimii Matti Jäntti, sihteerinä Anne Peltonen, varsinaisia jäseniä ovat Eetu Jämsä, Eetu Rimpineva ja uutena Jaana Männikkö. Varajäseniksi valittiin jatkamaan Petri Grönholm ja uutena Jyri Tuomainen. Hallituksen ulkopuolisena rahastonhoitajana toimii Kari Taskinen.

Hallitus piti ensimmäisen varsinaisen kokouksen tiistaina uimahallin kokoustilassa. Hallitus päätti muun muassa kauden hinnastosta kausimaksuineen ja pääsylippuineen. Hinnasto löytyy jatkosssa Pisaban nettisivuilta. Osto-ohjeet laitetaan myös näkyville. Hallitus päätti rekrytoida junioritoiminnan koordinaattorin ja somevastaavan. Niistä tehdään ilmoitukset seuran kanaville.

Hallitus suunnitteli alkanutta kautta ja uuteen Bola-liikuntahalliin siirtymistä. Ensimmäinen kilpatapahtuma on 11.9., jolloin pelataan miesten Suomen cupin toinen kierros, johon edustusjoukkue osallistuu. Varsinaiset salibandykauden avajaiset pidetään ensimmäisen miesten edustusjoukkueen kotipelin yhteydessä. Siitä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Hallitus päätti myös viestinnästä, tapahtumista, varainkeruusta ja avustusten hakemisesta. Pisaba on mukana Etelä-Savon liikunnan hallinnoimassa Seurassa, ei syrjässä-hankkeessa,jonka tiimoilta seura saa tukea toiminnan kehittämiseen ja etenkin nuorten harrastajien tukemiseen.

Seuran toimintakertomukset ja toimintasuunnitelmat löytyvät jatkossa Pisaban nettisivuilta, jolloin kaikki kiinnostuneet pääsevät tutustumaan seuran toimintaan.

Teksti: Auri Saloranta