Pisaban uudet vanhat tuulet

Pisaba on tehnyt miesten edustusjoukkueen valmennuksesta jatkosopimuksen Pasi Skönin kanssa. Hän saa rinnalleen B-junnuista tutun Timo Natusen. Valmennuksessa jatkaa viime kauden tapaan Toni Lintu ja joukkueenjohtajan pestiä hoitaa napakka Tiitu Ikonen.

Valmennusryhmä alkoi heti kasaamaan ensi kauden joukkuetta. Tiimi Pasi Skönin johdolla saikin koukkuun ison saaliin. Pieksämäeltä lähtöisin ja Pisabassa pienestä asti pelannut Iiro Pieviläinen palaa takaisin kotikentille. Iiro aloitti harjoittelut joukkueen kanssa tällä viikolla. Iiro on viime vuodet pelannut Jyväskylässä O2:ssa divaria, joten kokemusta on karttunut muillekin jaettavaksi.

Edustusjoukkue treenaa aktiivisesti urskilla kevään pitkän tauon jälkeen. Väki on innostunutta ja iloisia siitä, että pelit voivat jatkua.

Lisäsopimuksia julkistetaan kesän mittaan. Joukkue koostuu viime kautta jatkaen vanhoista konkareista ja nuorista kyvyistä. Seuraa Pisabaa myös somessa, jotta näet kuulumisia tuoreeltaan. IG: @pisabary FB: Pisaba Twitter: @pisaba2