Pisaban syyskausi päätökseen

Pisaban syyskausi saatiin päätökseen viime viikonloppuna, kun miesten joukkueet pelasivat tämän vuoden viimeisen ottelun ja turnauksen perjantaina ja sunnuntaina. Edustusjoukkue hävisi ikävästi VarTalle, vaikka pelin tulos olisi voinut olla toisinkin päin. Miesten kakkosjoukkue otti peleistään sunnuntaina yhden tappion ja yhden voiton. Yleisöä paikalla ilahduttavan runsaasti, mikä toi oman tunnelmansa tapahtumiin. Pisaba keräsi viikonlopun aikana lipunmyynnistä ja oheistuotteista lahjoitusvaroja 575€ Pieksämäen seurakunnalle osoitettavaksi vähävaraisille perheille. Pieksämäkeläiset haluavat todellakin auttaa!

Sählykerhoissa ja junnujoukkueissa on vilistänyt syksyn aikana toista sataa lasta ja nuorta. On ollut myös ilo huomata vanhempien innostunut osallistuminen toimintaan. Ilman heidän mukana oloaan toimintaa olisi lähes mahdoton pyörittää. P12-joukkue järjesti ke 13.12. pikkujoulut, jolloin lapset pelasivat vanhempiaan vastaan. Siellä oli vanhempien joukossa myös muutama entinen lajin harrastaja, tiedä vaikka kipinä lajiin syntyisi uudestaan! Alakoululaisten sählykerhot pitävät taukoa 18.12.2023-6.1.2024. Muut junnujoukkueet tiedottavat joulun ajan treeneistä pelaajiaan.

Naiset jatkavat omaa harrastesählyä maanantaisin ja seuralle on tullut kyselyjä, voiko myös tytöt osallistua. Kannustamme ottamaan yhteyttä yhteyshenkilöihin ja käymään tutustumassa, jos ikä ja koko riittää naisten mukana. Naispelaajia tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa!

Miesten höntsä loppui syksyllä vähäisen osallistujamäärän takia, mutta moni harrastaja pääsi hienosti hyppäämään mukaan miesten kakkosjoukkueen ja edustusjoukkueen pelaajarinkiin. Pisaba jatkaa miesten höntsää, jos kiinnostuneita löytyy riittävästi, mutta kannustamme kyselemään myös muista harrasteporukoista, pääsisikö mukaan. Esim. seurakunnalla on vuoro Bolalla tiistaisin.

Seura perusti syksyllä pickleball-alajaoston ja siinä on ollut aktiivisesti mukana kymmenkunta eri ikäistä pelaajaa. Seura järjesti 9.12. seuran sisäisen turnauksen, johon osallistui 12 pelaajaa. Turnauspäivän päätteeksi järjestettiin myös mukava saunailta Bolan VIP-tilassa. Pisaballa on pickleball-vuorot Bolalla keskiviikkoisin ja lauantaisin, jolloin pääsee pelaamaan kausimaksun hinnalla (100€). Seuran jäsenet pääsevät pelaamaan jäsenmaksun hinnalla. Keväällä järjestetään avoin turnaus yhteistyössä lähikaupunkien osaajien kanssa.

Uutena juttuna voidaan mainita, että Pisaban erityissähly alkaa tammikuussa Juha Turusen johdolla. Seura sai OKM:ltä tukea toiminnan käynnistämiseen. Tiedotamme siitä lisää myöhemmin.

Kaiken kaikkiaan Pisaban syksy on ollut tapahtumarikas ja iloa tuova. Toivottavasti saamme jatkaa samalla ilolla ja yhteisöllisyydellä ensi vuonnakin! Pisaba kiittää ja toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Auri Saloranta, puheenjohtaja