Pisaban kuulumisia

Kesän hiljaiselon jälkeen Pisaballa on ilo ilmoittaa, että se pääsee kuin pääseekin pelaamaan Bolalle elokuussa. Vuorot ovat vielä vahvistamatta, mutta joukkueilla on tarkoitus on aloittaa täysipainoinen harjoittelu 15.8. lähtien. Tilanne helpottaa suuresti seuraa, koska epävarmuus aiheutti paljon huolta seuratoiminnan jatkumisesta.

Seura painottaa tällä kaudella etenkin lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Pisaba käynnistää Bolalla neljä sählykerhoa eri ikäisille lapsille syyskuun alussa. Aikuisten harrastetoiminta siirtyy myös Bolalle yhteistyössä Seurassa ei syrjässä-hankkeen kautta. Harrastetoiminnasta tiedotetaan tarkemmin viikolla 32.

Pisaban kilpatoimintaa jatkavat miesten edustusjoukkue kakkosdivarissa ja Suomen cupissa, miesten kakkosjoukkue neolosdivarissa ja P15-joukkue. Otteluohjelmat julkistetaan pian, kunhan ne saadaan vahvistettua.

Pisaba piti eilen sääntömääräisen vuosikokouksen ravintola Ukko & Bistron kokoustilassa. Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Auri Saloranta, varapuheenjohtajaksi Jyri Tuomainen. Sihteerinä toimii Jaana Männikkö. Varsinaisia jäseniä ovat Tiia-Maria Ikonen ja Eetu Jämsä. Varajäseneksi valittiin Eetu Rimpineva. Uusi hallitus aloittaa työskentelynsä välittömästi. Seuraava kokous järjestetään 1.9. jolloin vahvistetaan kausimaksut ja muut seurahinnat.

Pysyhän kuulolla, Pisabasta kuuluu! #ilo #ystävällisyys #yhteisöllisyys #yhteistyö