Pisaba voitonsyrjässä kiinni

Kuva: Kimmo Peltonen

Pisaba kohtaa LeBa SB:n toisessa välieräottelussa Pieksämäen urheilutalolla lauantaina 17.3. kello 15.00!

Ottelun lähtökohdat:

Torstaisessa ottelussa Pisaba kävi ryöstämässä kotiedun itselleen tähän sarjaan lukemin 2-4.

Sarja on siis katkolla lauantaina urheilutalolla kotijoukkueelle. Ottelun kaava oli selvä. LeBa hallitsi palloa ja Pisaba puolusti tiiviisti ja iski vastaan terävästi. Lauantain kaava tuskin tästä tulee hirveämmin muuttumaan. Ensimmäisessä ottelussa seurannassa oli maalivahdit Nenonen (Pisaba) vs. Naumanen (LeBa SB) ja tämä peli on nyt 1-0 Nenosen hyväksi.

Toimitus tavoitti Pisaban Teemu Laukkasen kommentoimaan ottelua:

”Hyvillä mielin lähetää päivän matsiin. Tässä ruetaan kuitenkin olee jo kolmekymppisiä ja ei tälläsiä pelejä ole enää liikaa jälellä, joten näistä nauttiminen on nyt elintärkeää. Torstain matsista kaivettiin aikamoinen taisteluvoitto ja uskon että hyvin saman kaltainen ottelu on edessä nytkin. Tarvitaan iha 100 pinnan suoritus jos mielitään pistää sarja poikki tänään. Toivottavasti Pieksämäkeläiset löytäisivät päivällä hallille ja saatas kunnon karnevaalit aikaseks.”

Seuraa heitä:

Pisaba: Ari Lintu #20 17 ottelua 6+7=13

Todella vahva ottelu Kontiolahdella. Riisti palloja jatkuvasti LeBa pelaajien lavoista. Tästä taistelutahdosta kotijoukkueen jokaisen pelaajan on syytä ottaa mallia.

LeBa SB Jonne Turunen #13 14 ottelua 8+5=13

LeBan puolelta sitten se ”ykköspuolustaja”. Josban juniori myllyn läpikäynyt puolustaja puolustaa kovaa ja laukoo terävästi.