Pisaba saa vastaansa FBI:n

Perjantaina urheilutalolla pelataan tämän vuoden viimeinen miesten salibandyn 2. divariottelu. Pisaba saa vastaansa 2. divarinousija FBI:n Iisalmesta. Vastustaja on uusi tuttavuus eikä kokemusta vastustajan pelitavasta vielä ole. FBI:n ottelut ovat päättyneet vaihteleviin lukemiin, joten kaikki käänteet ovat mahdollisia.

Pisaban pelit ovat olleet parin viikon tauolla, mutta joukkue on treenannut hyvin koko tauon ajan. Kotijoukkue on perjantaina koolla lähes täydellä kokoonpanolla. Nestori Savolainen ja Henrik Härkönen ovat pois, mutta joukkueen vahvuuteen on tehnyt paluun konkaripelaaja Janne Kovanen. Hän tuo joukkueeseen kahdenkymmenen vuoden edestä kokemusta ja varmuutta. Janne kertoo lähtevänsä varovasti kokeilemaan, vieläkö vauhti riittää. Janne toivoo auttavansa joukkuetta, mutta kertoo, ettei välttämättä palaa täysipainoisesti joukkueen riveihin. Valmennustehtävät vievät nykyisin enemmän aikaa.

Pisaba on ottanut oppia aiemmista virheistään ja lähtee hakemaan täydet pisteet ottelusta. Kotikentän parketti ja kannustava yleisö ovat Pisaban vahvuuksia. Joukkue toivookin yleisöä runsaslukuisesti paikalle viimeiseen kotikoitokseen ennen joulua. Pisaba-FBI urheilutalolla pe 15.11. klo 19. Otteluisäntänä Kaunis Jorma.