Pisaba – Leba-96 KCK Perjantaina 2.3.2018 19.00

#15 Jermu Markkanen

Pisaba kohtaa Leba-96 KCK:n runkosarjan viimeisessä kotiottelussa tänä iltana kello 19 Pieksämäen urheilutalolla.

Ottelun lähtökohdat:

Pisaban lähtökohdat otteluun ovat loistavat. Kauden saldo 16 ottelusta ovat 11 voittoa ja 5 tappiota, jotka riittävät varmaan playoff-paikkaan ja tällä hetkellä 3. sijaan sarjassa. Jäljellä on kaksi runkosarjaottelua, joista molemmista voitot nappaamalla on mahdollisuus lunastaa kotietu ”pleijareihin” joka takaisi sen, että kotijoukkue pääsisi aloittamaan paras kolmesta sarjan kotiottelulla. Joten panoksia jäljellä olevissa peleissä riittää.

Leba-96 KCK:n lähtökohdat otteluun ovat kaksijakoiset. Kauden saldo 16 ottelussa on  6 voittoa ja 10 tappiota, jotka oikeuttavat sarjasijoitukseen 6. Joukkueella ei ole enää mahdollisuuksia playoff-peleihin, mutta takana vaanii vaara vielä putoamiskarsinnoista. Joukkue tarvitseekin jäljellä olevista kahdesta ottelusta pisteen(1), säilyttääkseen sarjapaikan ensi vuodelle.

Kauden edellisessä kohtaamisessa Kontiolahdella kolme viikkoa sitten ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta Pekka Taskisen pysäyttäessä pelikellot aikaan 61.38 ottelun päätyttyä 6-7 Pisaballe.

Toimitus tavoitti jälleen Pisaba paidan #10 päälleen pukevan Risto Ikosen kommentoimaan illan matsia:

Jysky: ”Iso peli tulossa mikäli halutaan vielä kammeta itsemme kahden parhaan joukkoon. Playoff paikka on varmistunut ja nyt aletaan pelaamaan niitä kauden parhaita matseja. Henkilökohtaisesti iso juttu pukee taas pelipaita päälle ja päästä kotiyleisön eteen pelaamaan. Askel kerrallaan pusketaan kohti täydellistä pelikuntoa. Joukkuetta autan siinä missä pystyn, oli se sitten kentällä tai penkin takana. Yleisölle vielä terveisiä. Jokaisen katsomossa paikalla olevan tuki on joukkueelle todella tärkeä, toivottavasti ihmiset löytää paikalle vielä kevään huikeimmissa matseissa!”

Seuraa heitä:

Leba-96 KCK Peetu Päivinen #90 14 ottelua 2+7=9

Iso, vahva kuin härkä ja samalla lempeä kuin nallekarhu. Johtaa ”Kassien” puolustusta isäntämäisin ottein.

Pisaba Jermu Markkanen #15 15 ottelua 2+11=13

Alkukaudella unessa, mutta kun kevät saapuu Suomeen niin ”Getzikin” rupee heräilee talviunilta. Esittänyt viime otteluissa vakuuttavia otteita ja saanut kakkosketjun lentoon, mikä lupaa erittäin hyvää kevään pudotuspelejä ajatellen.