Miesten 2.-divari huipentuu perjantaina

Pisaban miesten edustusjoukkue kävi viime torstaina hakemassa helpot pisteet Josba akatemialta. Myöhäinen arkipeli ei ollut ihan paras mahdollinen aika ottelun pelaamiseen, mutta Pisaba toi voiton kotiin 3-9. Pisaba oli selvästi parempi ja joukkue hallitsi tapahtumia läpi ottelun. Valmentaja Pasi Skönin mukaan voitto tuli jo melko rutiinilla. ”Tärkeintä että pleijaripaikka varmistu, ja että peli on hyvissä uomissaan nyt kauden tärkeimpiä pelejä ajatellen.” Pasi nostaa onnistujien listalle maalivahti Antti Markkasen ja puolustaja Ari Linnun: ”Antti torju tiukat tilanteet ja Ari teki alkuun pari tärkeetä maalia, millä päästiin karkuun vastustajalta.” Myös kakkoskenttä sai paljon aikaan ja Pekka Taskisen tehot olivat mainiot 2+1. Tarkemmat lukemat täältä: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/josba-akatemia-pisaba/3479/3312


Perjantaina 8.3. Pisaba pelaa 2.-divarin viimeisen runkosarjaottelun kotona Apasseja vastaan. Tuon ottelun jälkeen pudotuspelivastustajat selviävät. Sarjajärjestelmä menee siten, että runkosarjan 4 ensimmäistä joukkuetta pääsevät pudotuspeleihin. Runkosarjan voittaja saa valita ensimmäisenä vastustajansa runkosarjan 3. tai 4. joukkueesta. Toiseksi tullut saa vastaansa jäljelle jääneen joukkueen. Pudotuspelit pelataan 14.-17.3. välisenä aikana. Pisaba tiedottaa otteluohjelmasta heti sen varmistuttua.

Pisaba-Apassit 8.3. klo 19 Pieksämäen urheilutalolla. Liput 5€ ja alle 18-v. ilmaiseksi. Otteluisäntänä SAK:n paikallisjärjestö.