Edustusjoukkue voittoon perjantaina

Miesten edustusjoukkue voitti jännittävän ja viihdyttävän 2.divariottelun Kipa-90:tä vastaan selkein lukemin 9-5. Pisaban valmentaja Pasi Skön kertoi, että ottelu oli vahva ja hyvä esitys koko joukkueelta. Pelaajat puolustivat kurinalaisesti.”Pisaballa oli hyviä maalintekopaikkoja paljon, mutta viimeistely ei ollut niin tehokasta että peli olisi saatu tapettua aikaisemmin.” sanoo Skön. Joukkue sai pidettyä KiPan vaarallisen maalitykki Niskasen aisoissa, joten tyypillistä maalien tahkoamista häneltä ei nähty. KiPa-90 otti useita rangaistuksia epäurheilijamaisen käytöksen ja prostetoimisen takia, mikä toi omat jännitteensä peliin.

Ottelussa parhaiten tehopisteitä tekivät Teemu Laukkanen ja Roope Turunen, molemmat kaksi maalia mieheen. Maalivahti Antti Markkanen teki huikena torjuntatyön maalilla ja sai tilillensä yhden maalisyötönkin. Otteluisäntä Kopiokerttu palkitsi hänet ottelun parhaana pelaajana. Vastustajalta palkittiin niin ikään maalin edessä urakoinut Antti Swahne. Tehot tarkemmin: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pisaba-kipa-90/3461/3312.

Lauantaina Pisaba saa urskille kylään Vehmersalmen Vesan Kuopiosta. Tiedossa on jälleen jännittävä kamppailu pisteistä. Vehve on vain 2 pistettä edellä Pisabaa. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti lauantaina klo 14. Otteluisäntänä toimii Pieksämäen lukio.