Akatemiahaku käynnissä nyt!

Etelä-Savon Urheiluakatemiavalmennus Pieksämäellä lukuvuonna 2022-2023

 1. Urheiluvalmennuksen tavoitteet ja toteutus
 2. Tavoitteena on sovittaa yhteen kilpaurheilua harrastavien nuorten opiskelu ja kilpaurheilun harrastaminen
 3. Urheiluvalmennus toteutetaan yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen ja Etelä-Savon Urheiluakatemian kanssa
 • Valmennus

Akatemiavalmentajan johdolla tapahtuva valmennus 1-2 kertaa viikossa, lajista riippuen. Harjoitusten ajankohdat määräytyvät seurojen resurssien mukaisesti. Valmennusta on alustavasti tarkoitus järjestää jääkiekossa, lentopallossa sekä salibandyssä. Valmennusryhmien järjestäminen mahdollistuu, mikäli ryhmiin osallistuu riittävästi urheilijoita.

Yksilölajien urheilijoiden hakemukset käsitellään tapauskohtaiseksi. Heidän kohdallaan hakemuksen yhteydessä toivotaan lisäyhteydenottoa koordinaattori Kimmo Liukkoseen kimmo.liukkonen@esliikunta.fi p.044-3410055.

Lisätoiminnot

 • Etelä-Savon Urheiluakatemian toteuttamat ominaisuustestit kaksi kertaa lukuvuoden aikana
  • Urheilijoiden tulokset arvioidaan käyttämällä vertailupohjana Tanhuvaaran urheiluopiston testituloksia, vertailupohjana on useita tuhansia testejä. Tulokset skaalautuvat sukupuolen ja iän mukaisesti. Testiin valmistautumista suositellaan.
 • Uimahallin käyttöoikeus veloituksetta Akatemiaurheilijoille. Uimahallin vastaanottoon toimitetaan urheilijoiden lista ja ilmoittautumalla nimellä vastaanotossa on oikeutettu veloituksettomaan käyntiin.
 • Hakeminen urheiluvalmennukseen
 • hakeminen akatemiavalmennukseen tapahtuu viimeistään 31.5.2022 mennessä sähköisellä lomakkeella https://etelasavonurheiluakatemia.fi/hakeminen/
 • Akatemiaurheilijoilta edellytetään sitoutumista ja tavoitteellisuutta urheilussa sekä opiskelun ja koulun suorittamista hyvin. Mikäli Akatemiaharjoittelun ajankohtana on opiskelujärjestyksen mukaisia tunteja, oppilas on velvollinen sitoutumaan annettuihin opiskelu- ja koulutehtäviin ja suorittamaan ne sovitusti.
 • Maksut
 • Urheiluvalmennukseen osallistuvalta peritään vuosittain akatemiapassimaksu. Valmennusmaksun suuruus lukuvuotta 2022-2023 koskien on 180€/urheilija, mikäli järjestettyä harjoittelua on kaksi kertaa viikossa ja 90€/lukuvuosi mikäli harjoittelua on kerran viikossa. Maksu laskutetaan syyslukukaudella ja kevätlukukaudella erillisesti, ½ lukuvuosimaksusta kerrallaan.

YHTEYDENOTOT

Etelä-Savon Urheiluakatemia

koordinaattori

Kimmo liukkonen

kimmo.liukkonen@esliikunta.fi

p. 044 3410055