Pisaban kausi-info

SYYSTIEDOTE 21.8.2023

Pisaban kausi on alkanut! Harjoittelemme ja pelaamme pääasiassa Bolalla.

Otteluohjelmia on vähitellen julkistettu Salibandyliiton sivuilla https://tulospalvelu.salibandy.fi/home Joukkueet järjestävät itse kotiturnauksensa Bolalla, siitä ohjeistetaan joukkueenjohtajia erikseen. Joukkueet kulkevat vieraspelipaikoille joko bussikuljetuksin tai pelaajien/vanhempien kyydeillä. Bussimatkat kuljetaan Rytkönen&Co busseilla. Neuvoja ja ohjeistuksia saa sihteeriltä ja puheenjohtajalta.

Edarin lipunmyynti tapahtuu pääasiallisesti verkossa osoitteessa https://pisaba.eventiolive.fi/. Lippuja myydään myös ovella, mutta ennakkolipulla varmistat sisäänpääsyn. Pääsylippu edustuksen otteluihin on 5€ ja kausikortti 30€. Turnauksiin on vapaa pääsy. Bolan kahvio palvelee tapahtumien ajan. Pisaba järjestää vip-tilaisuuksia Bolan saunatilassa.

Lisenssit, jäsen- ja kausimaksut:

Pelaajat ostavat Suomisportin kautta lisenssin ennen ensimmäistä ottelua. Valmentajat ostavat itse Suomisportin kautta valmennuslisenssin. https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/

Pisaban jäsenmaksu on 40€. Kaikki toimihenkilöt maksavat sen Suomisportissa pysyvän linkin kautta Jäsenmaksu

Kausimaksu on 450€

Kausimaksu maksetaan Suomisport.fi-palvelussa. Joukkueenjohtajat laittavat joukkuekohtaiset liittymislinkit pelaajille ja alaikäisten pelaajien kohdalla heidän vanhemmilleen.

Palvelussa Olet saanut yhdistyksen jäsenkutsun. Valitse joko Minä tai Huollettavani-> Lisää huollettevan tiedot-> tallenna. Seura hyväksyy jäsenyyden ja sen jälkeen maksulinkki avautuu. Jos olet ollut jäsen jo aiemmin Hylkää kutsu ja etene ohjeiden mukaan.

Kausimaksu sisältää mm. valmennuksen, huollon, huoltotarvikkeet, sarjaan ilmoittautumiset, peliasut, salivuorot, tuomarikulut, välineet ja pelimatkat. Kausimaksun voi maksaa myös osissa Suomisportin maksupalvelussa. Kausimaksuihin voi anoa avustusta Pisaban hallitukselta kirjallisesti taloudellisin tai sosiaalisin perustein. Hallitus tekee avustuspäätöksen yksilökohtaisesti.

Sählyerhojen harrastusmaksu on 100€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Sporttihaussa Sporttihaku

Talkoot

Pisaba ottaa vastaan kauden aikana talkoita kerätäkseen varoja seuralle ja joukkueille. Talkoiden avulla voidaan korvata kaikkia toiminnan kuluja. Joukkueet voivat myös itse ottaa vastaan ja kysellä erilaisia talkoita, jolloin varat osoitetaan joukkueelle.

Talkoiksi luetaan myös seuran sisäiset tapahtumat kuten otteluiden ja turnausten toimitsijavuorot. Toivomme vanhempien osallistuvan ottelu- ja turnaustalkoisiin aktiivisesti. Jokainen joukkue järjestää itse tapahtumansa. Joukkueen toimihenkilöt ovat sidottuja otteluihin, joten vanhempia tarvitaan mukaan! Ottelussa tarvittavien laitteiden käyttöön annetaan perehdytys ja mukana on aina kortillinen toimitsija.

Pisaban hankinnat

Varuste- ja välinehankinnat tehdään pääsääntöisesti Team Sportiasta. Jäsenet saavat -20% alennuksen myös henkilökohtaisista urheiluvälineostoksista.

Pisaballa on sopimus Team Sportian kanssa fanituotteiden myynnistä. Tällä hetkellä tarjonnassa on huppari Pisaban logolla. Kuvasto ja hinnasto löytyvät Pisaban nettisivuilta: http://www.pieksamaensalibandy.com/hinnasto/

Pisaba95-klubi

Pisaba on perustanut Pisaba95-klubin. Klubin tarkoitus on koota vanhoja pelaajia, tukihenkilöitä ja toimijoita yhteen sekä samalla tukea Pisaban toimintaa mukavalla tavalla. Klubin jäsenmaksu on 59€/kausi, joka sisältää Vip-lipun yhteen otteluun per kausi ja sen jälkeen oman pelivuoron, samalle illalle saunaillan ja ruokailun.

Klubin jäsen saa myös vuoden aikana muutaman kerran uutisia Pisaban toiminnasta sekä Klubiin voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 59€ Pieksämäen salibandy ry:n tilille FI90 876007 1005 4381 ja viitteeksi Pisaba 95klubi tai voit maksaa verkkokaupassa pisaba.eventiolive.fi. Ilmoita myös klubin isännälle tai emännälle mukanaolostasi. Klubin isäntänä ja emäntänä toimivat Petri Grönholm puh. 040 5044128 ja Auri Saloranta p. 0445031935

Tiedotus

Joukkueet tiedottavat tapahtumistaan instagramissa, facebookissa, nettisivuilla ja lehdissä. Joukkueenjohtajille on annettu tunnukset. Joukkueet tekevät itse lehtijutut Pieksämäen lehteen. Sisältö voi olla ottelu/turnausennakkoja ja -raportteja, tarinoita & juttuja ihmisistä, tekijöistä ja ilmiöistä sekä haastatteluja ja kuvia. Tekstit sähköpostilla:

toimitus@pieksamaenlehti.fi

Puheenjohtaja ylläpitää nettisivuja. Joukkueenjohtajat seuraavat, että nettisivut pysyvät ajan tasalla.

Sisäiseen viestintään käytetään jojojen whatsapp-ryhmää ja sähköpostia.

Pisaban hallituksen seuraava kokous on 30.8.2023 Päätöksistä tiedotetaan joukkueenjohtajia. Kokouksia järjestetään n. kerran kuukaudessa. Hallituksen jäsenille voi ehdottaa kokoukseen asioita kahta viikkoa ennen, jotta ne ehtivät esityslistaan. Hallituksen jäsenten nimet ja yhteystiedot löytyvät Pisaban nettisivuilta www.pieksamaensalibandy.com

Seuran laskutusosoite on:

Kaunokkikuja 1 b 10

76150 Pieksämäki

tai auri.saloranta@gmail.com

Lisätietoja: puheenjohtaja Auri p. 0445031935

auri.saloranta@gmail.com