Pisaban edustusjoukkue voittoon

Pisaban miesten edustusjoukkue avasi kakkosdivarikauden vahvasti perjantai-iltana urskilla. Vastassa oli Josba Akatemia, joka oli altavastaajana lähes koko ottelun ajan. Pisaba sai alkuhaparoinnin jälkeen ottelun tiukasti haltuun ja lukemat päättyivät 8-2. Tehopisteitä tehtiin tasaisesti: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pisaba-josba-akatemia/7284/5823

Kaudella 2019-2020 aloitettiin Team Sportia Valovoimaisin pelaaja-kisa. Pisaban puheenjohtajan ottelukohtaisesti nimittämä raati valitsee otteluiden Pisaban valovoimaisimmat pelaajat. Jaossa on 1-3 tähteä. Team Sportia palkitsee kauden päätteeksi 3 eniten tähtiä saavuttaneet pelaajat.

Pekka Taskinen ***

Manu Rytkönen **

Aatu Jumisko *

Pisaba ja Pisaba II farmisopimukseen

Pisaban miesten joukkueet ovat tehneet välilleen farmisopimuksen kaudelle 2019-2020. Pisaban miesten joukkueet pelaavat 2.-divaria ja 4.-divaria. Farmisopimuksen avulla helpotetaan maalivahtien liikkumista joukkueiden välillä ja tuodaan lisää pelaaja-arsenaalia miesten kakkosjoukkueeseen. Farmiin on nimettiin maalivahdit Sami Timonen ja Antti Markkanen ja kenttäpelaajat Aatu Jumisko sekä Jarkko Ikonen. Pelaajat voivat liikkua vapaasti joukkueiden välillä 1.2. asti ilman kirjaamismaksuja.

TOIMITSIJAKOULUTUS

Pisaba järjestää toimitsijakoulutuksen SYKSYN AIKANA verkkokoulutuksena jäsenistölleen ja vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille.

Koulutuksen aloitus on 1.10. klo 17 Seurakuntaopiston A-rakennuksen alakerran ATK-luokassa. (Opastukset luokkaan paikan päällä). Mukaan otetaan 20 osallistujaa. Aloituskerralla katsotaan, että kaikki ovat saaneet linkin ja päässeet kirjautumaan koulutukseen.

Koulutus koostuu verkossa jaettavista materiaaleista ja Moodle-järjestelmässä itsenäisesti suoritettavista tehtävistä (kesto 3h). Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat Suomisporttiin Toimitsijameriitin, joka näkyy esim. Suomisport -sovelluksessa. Koulutuksen käyneillä on oikeus toimia toimitsijana Suomen Salibandyliiton otteluissa.

Ilmoittautumiset Aurille sähköpostitse 25.9. mennessä auri.saloranta@luukku.com. Ilmoittautumiseen nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Osallistujat saavat linkin, jota kautta ilmoittaudutaan koulutukseen. Lisätietoja Aurilta p. 0445031935

PISABAN EDUSTUKSELLA SUPERVIIKONLOPPU!

Pisaban kausi jatkuu 4.-5.10. superviikonlopulla! Miesten edustusjoukkue avaa perjantaina 2.-divarikauden urskilla, missä vastaan tulee Josba Akatemia Joensuusta. Viikonloppu jatkuu urskilla lauantaina Suomen cupin 3. kierroksella lapinlahtelaista Rökäletappiota (3.div.) vastaan.

Superviikonlopun tarjouksena perjantain pääsylipulla pääsee lauantaina ilmaiseksi! Tartu tarjoukseen ja tule kannustamaan Pisaba jatkoon!

Pisaba jatkoon Suomen cupissa

Pisaban miesten edustusjoukkue isännöi Suomen cupin turnausta la 14.9. Urskilla. Turnauksessa oli mukana Pisaban lisäksi Iiski, Varta ja Top Team.

Pisaba voitti molemmat ottelunsa sekä Iiskiä että Top Teamia vastaan ja eteni näin jatkoon Suomen Cupin 3. kierrokselle. Turnauksessa pisteiden makuun pääsivät Risto Ikonen 2+0, Manu Rytkönen 1+1, Roope Turunen 1+1, Pekka Taskinen 1+1, Aatu Jumisko 0+2, Joona Pöntinen 1+0, Nestori Savolainen 1+0, Jermu Markkanen 1+0, Jarkko Ikonen 1+0, Mika Majava 0+1, Riku Karvonen 0+1.

Kolmas kierros pelataan yksittäisenä otteluna ja näillä näkymin Pieksämäellä. Pysyhän kuulolla, niin tiedät milloin ilmestyä hallille.

Edarin otteluohjelma julkaistu

Urheilutalo täyttyy pian kannustushuudoista! Miesten 2.-divarin otteluohjelma on julkistettu:

Kotiottelut

pe 4.10 klo 19 Pisaba-Josba Akatemia
pe 18.10 klo 19 Pisaba-Lehmo Balls-96
pe 15.11. klo 19 Pisaba-FBI
pe 10.1. klo 19 Pisaba-SB Welhot
la 25.1. klo 14 Pisaba-KiPa-90
pe 7.2. klo 19 Pisaba-VehVe
pe 21.2. klo 19 Pisaba Lehmo Balls-96 Akatemia
pe 13.3. klo 19 Pisaba-Kaiku

Tulevana perjantaina 30.8 klo 19.00 on mahdollisuus tulla katsomaan Urskille mihin vaiheeseen Pisaban edustusjoukkueen harjoituskausi on edennyt! Harjoitusottelussa vastaan tulee Steamers Jyväskylästä.

Kanttiini palvelee tietenkin ja mukana myös Tampereen lihajaloste!

Tule mukaan kannustamaan Pisaba voittoon!


Pelipassit eli lisenssit kaudella 2019-2020

Pelipassien myynti kaudelle 2019-2020 alkaa 1.8.2019 osoitteessa www.suomisport.fi

Lisensseistä pelipasseiksi

Aiemmin Salibandyliiton alaisissa sarjoissa pelaamiseen on oikeuttanut eri tasoinen lisenssi. 1.8.2018 alkaen passi on korvannut lisenssin. 1.8.2019 alkaen passi nimi korvataan pelipassi-nimellä ja hintoihin on tullut muutoksia.

https://salibandy.fi/download_file/14465/2040/

Pelipasseihin tuleviin muutoksiin perehdyt nopeasti yllä olevan linkitetyn taulukon avulla. 

Huomioitavaa kaudella 2019-2020:

 • 1.1.2008 ja myöhemmin syntyneiden vakuutuksellinen kisamaailman pelipassi kattaa myös muissa lajeissa sattuneet vahingot
 • Hoitokorvauksen maksimi pysyy samana kuin kaudella 2018-2019 (15 000 euroa)
 • 1.1.2008 ja myöhemmin syntyneillä ei ole omavastuuta
 • Ennen 1.1.2008 syntyneillä omavastuu 100€ kaikissa passiluokissa
 • Oikeus korvaukseen syntyy, kun älkillisen tapahtuman aiheuttamasta ruumiinvammasta aiheutuu tutkimus-tai hoitokuluja. Tapaturmaan ei tarvitse liittyä enää ulkoista tekijää. Korvaavuuden piiriin kuuluvat voimanponnistuksen ja liikkeen välittömästi aiheuttamat lihaksen tai jänteen venähdysvammat ja niihin hoitokuluina magneettitutkimus sekä mahdolliset leikkaustoimenpiteet
 • Korvataan ortopediset tuet ja sidokset
 • Hammasvammoissa ei enimmäiskorvausaikaa
 • Kipsaushoidon jälkeen maksetaan fysioterapiaa
 • Vahinkotilanteissa ota yhteyttä Pohjola Terveysmestari -palveluun soittamalla (0100 5225) tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa tai palveluaikojen ulkopuolella verkkopalvelussa vahinkoapu.pohjola.fi tai OP-mobiilissa.

Lisätietoa: https://salibandy.fi/palvelut/pelipassit/pelipassit/

Pisaban kausi käynnistyy

Pieksämäen salibandyn kausi 2019-2020 kausi käynnistyy pienin askelin. Joukkueet ovat harjoitelleet koko kesän kukin tahollaan. Harjoitusvuorot alkavat pyörimään toden teolla syyskuun ensimmäisellä viikolla. Edustusjoukkue aloittaa kautensa 14.9. Suomen Cupin kotiturnauksella. Ottelut alkavat klo 11 ja viimeinen pelataan klo 18.00. Turnaukseen on vapaa pääsy ja kanttiini on avoinna tapahtuman ajan.

Muut otteluohjelmat julkistetaan lähipäivinä, joten pysykää kuulolla!

Sählykerhot käynnistyvät elokuun viimeisellä viikolla, niistäkin lisätietoja lähiaikoina. Ilmoittautumiset niihin tapahtuvat paikan päällä. Sählykerhojen harjoitukset ovat Harjun koululla keskiviikkoisin, mukaan sisäpelikengät, maila ja suojalasit.

Hae salibandyakatemiaan!

Pisaba järjestää lukuvuonna 2019-2020 salibandyakatemian paikkakunnalla opiskeleville salibandyn pelaajille.

 • Tavoitteena on sovittaa yhteen kilpaurheilua harrastavien nuorten opiskelu ja harrastaminen
 • Urheiluvalmennuskurssit toteutetaan yhteistyössä Etelä-Savon urheiluakatemian kanssa

Haku on käynnissä ja jatkuu 26.5. asti. Haku ja lisätietoja alla olevasta linkistä:

https://www.esliikunta.fi/urheiluakatemia/hakeminen/